RÖPORTAJ
Giriş Tarihi : 20-05-2015 07:45

Големият дуел: Ненчо срещу Азис

Дано актьорът победи чалгата, са част от коментарите в нета.

Големият дуел: Ненчо срещу Азис

Жана Бергендорф призна, че не познава баща си


Дано актьорът победи чалгата, са част от коментарите в нета


Нека най-добрият победи - ще ни се шоуто да не свършва, коментират зрителите предпоследния лайв на "Като две капки вода" по Нова. Този сезон просто отвя дистанционните по рейтинг и забавление. По-запалените фенове вече влизат в люти словесни схватки кой е най-достоен за шампион и дали няма нещо нагласено.


Малко преди старта в понеделник Азис почерпи с домашна баница целия екип, който си облиза пръстите и оцени високо неговите кулинарни умения. Актьорът Ненчо Балабанов спечели полуфинала, като изпя парчето на Таркан "Кис, кис". Той дари наградата си от 1000 лева за лечението на 16-годишния Милчо Палакарски от Яхиново. Момчето пострада в катастрофата, станала на 10 май в дупнишкото село Яхиново, при която загинаха пет човека. Милчо е в много тежко състояние в "Пирогов" и се нуждае от сериозни средства за възстановяването си. Силвия Кацарова, която подкрепи Филип Аврамов в дуета "Огън от любов", се пошегува с Ненчо и каза, че ако "неговото момиче Йоанка" не го иска, веднага би го взела. Балабанов обаче хич не обича да го подкачат на тема "гаджета".


На финала се наредиха все мъже - Ненчо, Азис, Фицата и Криско са финалистите в третия сезон на "Като две капки вода". Четиримата ще са в артистична и музикална битка за първото място и наградата от шоуто - лек автомобил.


Фицата се справи супер като Васил Найденов, а за десерт другия понеделник е оставил песен на големия Тодор Колев. Балабанов ще бъде Коцето Калки, Азис ще е Цеца Величкович, а Криско -Кърт Кобейн. Според някои, образите никак не са "конкурентни" - Калки не е сред най-ярките за имитация герои и вероятно Ненчо не е направил подходящ избор. Макар да е любимец на народа и да се е представил перфектно с всяка една задача, победата му съвсем не е в кърпа вързана. Наблюдателни веднага съзряха много хитър ход от страна на Азис - с последното му превъплъщение. Много вероятно е той да се окаже крайният победител, защото и за него хората гласуват с ищах.


Заговори се, че големият дуел ще бъде именно между Васил и Ненчо. Коментарите са, че на финала Азис ще отвее конкуренцията, защото ще пее хит на Цеца Величкович. Нищо чудно да видим балканската звезда в публиката. За някои зрители въпросът е на чест - те се молят чалгата да бъде победена, по възможност от Ненчо или Фицата. Любопитни ще бъдат дуетите на Джуджи и Нона, Жана и Маца.


Но който и да спечели, главните герои в шоуто са Рачков и Зуека. Почитателите на водещите ги нарекоха "сърцето на предаването" и настояват и на тях на дадат автомобили. Върховен момент беше, когато с нечувана енергия Рачков се хвърли в публиката и целуваше шеметно мацка след мацка. Това той стори, след като Ненчо, предрешен като Таркан се разходи сред хората и вдигна много от тях за танци. Джуджи пък поведе хоро с "Бяла роза".


Жана беше аплодирана от журито, но не успя да продължи към финала. Пред Lоve style майката на 5-годишния Леон сподели, че иска да има второ дете. "Болка ми е, че не знам кой е моят баща. Най-малкото бих искала да го видя отстрани. Той е напуснал майка ми, още докато е била бременна с мен. Ако е искал да ме намери, е щял да го направи. Ще стана на 30 години и след толкова време ми се струва, че е безсмислено. А и не знам дали самият той ще има очи за подобно нещо. Не мисля за това всеки ден, само в моментите, когато ми е тъжно. Тогава си седя самичка, плача си и си говоря някакви неща. Това е животът - не можеш да имаш всичко. Сигурна съм, че имам братя и сестри и ще ми е приятно да ги познавам".