GÜNCEL
Giriş Tarihi : 26-05-2015 07:48

Абитуриентка дойде на бала като Панагюрското златно съкровище (ВИДЕО)

Едни от най-колоритните абитуриенти днес определено бяха тези от СОУ

Абитуриентка дойде на бала като Панагюрското златно съкровище (ВИДЕО)
Едни от най-колоритните абитуриенти днес определено бяха тези от СОУ "Антон Иванов" в Пловдив, пише trafficnews.bg. С оркестър, лични фотографи и накичени с по минимум килограм злато пристигнаха момчетата и момичетата от пловдивското училище.
"Всички сме тук да изпратим 4-5 абитуриента, много се радваме, че завършват. Как да не дойдем цялата рода"сподели една от майките на абитуриента Антон. Момчетата от училището грабнаха погледите на всички присъстващи с костюми, преобладаващи в синьо и червено. Прическите също бяха нестандартни - от модерно подстригани коси с гребен по средата, до огромни кокове за момичетата.

"От Шикер махала идваме пеша с оркестъра специално за бала!", коментираха и други от завършващите дванадесетокласници. Голяма част от богатите абитуриентки пък бяха решили да грабнат погледите, накичени със злато колкото панагюрското съкровище или поне кило злато по себе си. Зрелостниците бяха на градус още преди да влезнат в заведението като завихриха бурни кючеци и завъртяха лудо хоро пред хотела./БЛИЦ
източник : dnesplus.bg