Komik
Giriş Tarihi : 14-10-2015 19:09   Güncelleme : 14-10-2015 19:14

ДПС КЪРДЖАЛИ Кандидатът за кмет инж. Хасан Ази

ДПС КЪРДЖАЛИ Кандидатът за кмет инж. Хасан Азис: Очакваме кърджалийци да оценят усилията ни за инвестиции в града

ДПС КЪРДЖАЛИ Кандидатът за кмет инж. Хасан Ази

Позицията ни за подкрепа на местния бизнес във всички сектори остава непроменена през последните години. Ще настоявам местните превозвачи да са с по-голям дял при откриването на прохода Маказа за автобуси. Това каза на среща с представители на автобусните превозвачи кандидатът на ДПС за кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис. На срещата присъстваха водачът на листата на ДПС Мухаррем Мухаррем и кандидати за съветници.

В изказването си инж. Хасан Азис маркира големите проекти, реализирани в общината през третия мандат, които са за над 100 милиона лева.  В града са направени значителни инвестиции , част от тях в сферата на автомобилостроеното. Водят се разговори за привличане на нови инвестиции, целта е превръщане на Кърджали в център на автомобилната индустрия в страната, каза инж. Хасан Азис. Той посочи още,  че общината има готовност за следващия планов период  с одобрени проекти и разрешения за строеж за 21 милиона евро като средствата ще се реализират в пътната инфраструктура, в детски градини и училища, саниране и др.

На 25 октомври очакваме много ясна и категорична подкрепа от кърджалийци, защото имаме основания да искаме тази подкрепа, подчерта кандидатът за кмет на община Кърджали инж. Хасан Азис.
Водачът на листата Мухаррем Мухаррем благодари за досегашната подкрепа на превозвачите и ги призова на 25 октомври да изберат №4 в бюлетината. 

 

Dps.bg